Fonalmánia Klub

Számunkra hűséges Vevőink a legfontosabbak, és nagyon sokat gondolkodtunk, hogy mindezt hogyan is juttathatnánk kifejezésre. Az akciókat mindenki szereti, de mi az időszakos árengedmények helyett egy állandó, klub jelleggel működő, a visszatérő Vevőinknek nyújtott kedvezményrendszert ötlöttünk ki. A klub neve pedig mi más is lehetne, mint Fonalmánia.

 

Ha akut fonalfüggőségben szenvedsz, akkor üdv a Klubban!

 

Milyen előnyökkel jár a Fonalmánia Klub tagjának lenni?

 

Merino klubtag: Ha összesen 50 000 Ft felett vásároltál a Kacskaringónál, minden további vásárlásodra 5% kedvezményt kapsz, a vásárlás végösszegétől függetlenül.

 

Selyem klubtag: Ha összesen 150 000 Ft felett vásároltál a Kacskaringónál, minden további vásárlásodra 10% kedvezményt kapsz, a vásárlás végösszegétől függetlenül.

 

Kasmír klubtag: Ha összesen 250 000 Ft felett vásároltál a Kacskaringónál, minden további vásárlásodra 15% kedvezményt kapsz, a vásárlás végösszegétől függetlenül.

 

A klubtagsági kedvezmény az alábbi termékekre érvényesíthető: Prémium fonalak, Stylecraft fonalak, Addi tűk.

A webshopon keresztül korábban leadott rendelések alapján a besorolást a rendszer automatikusan elvégzi. Mivel a kedvezmény az aktuális vásárlás összegéhez nem kötött, január elsejétől minden fiókkal rendelkező vásárlónk belépés után a klubtagságának megfelelő kedvezményes áron látja eleve a termékeket a webshopban.

A klubtagsági besorolást a rendszer minden egyes leadott rendelés után elvégzi, nem kell vele a hónap végéig várni. 

 

A személyes vásárlóink üzletünkben egy gyűjtőkártyát kapnak, amelyen rögzítjük a vásárlások összegét. Aki vásárlásai alapján eléri az egyes klubtagságokhoz szükséges összeget, az a helyszínen megkapja az új klubtagságnak megfelelő kártyát, amelynek felmutatásával már a következő vásárlásától jogosult a kedvezményre.

A klubtagsági kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.