Eskimo

623 Ft‎

-30%

890 Ft‎

Gyártó: Drops

Készlet: 1 db raktáron

Siess! Már csak néhány darab maradt!

Kiválóan nemezelhető!

Bővebb leírás

Adatlap

Fonalhossz (méter) 50
Tűméret 20/8
Összetétel 100% gyapjú
Gyártó Drops
Súly (gramm) 50 gramm

Egyéb infó

Kötéspróba: 10 x 10 cm = 11 szem x 15 sor
kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

A DROPS Eskimo puha, vastag, könnyen köthető, 100% gyapjúból egyágúvá sodort fonal, amiből meleg és kényelmes holmik köthetők, és nemezeléshez is ideális.

A fonalhoz felhasznált gyapjú kezeletlen, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú legjobb tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.

A teli színeken kívül, a DROPS Eskimo fonal színkártyája tartalmaz kevert színeket, print színeket, tweed és degarde színeket egyaránt. A kevert színek úgy készülnek, hogy a különböző színeket fonás előtt kártolják, ami kevert hatást ad. A print színekben a fonal hosszán szántalan szín random hosszúságban ismétlődik rendszeresen. A tweed hatás eléréséhez flekkek vannak belefonva a fonalba, ami színhatásában és felületében is egyenetlenséget ad, ezáltal a fonal vastagsága változó. A degrade színek esetében egyenletes az átmenet az egyik színből a másikba, így új gombolyag hozzáadásánál érdemes arra figyelni, hogy az új gombolyag olyan színnel kezdődjön, amivel az előző befejeződött. Ezzel az apró trükkel mesés darabok születhetnek az átmeneten belüli törés nélkül.

Ehhez a fonalhoz ingyenesen elérhető minták találhatók a gyártó, Garnstudio oldalán közvetlenül ide kattintva.

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 25.3.0099

Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak